Våre båter

Båter produsert i førsteklasses kvalitet - som skapt for det røffe nordiske miljøet.

SKARSVAAG 22

Vår mest populære modell, skreddersydd etter dine spesifikasjoner: SKARSVAAG 22. Som navnet tilsier er det en 22 fots aluminiumsbåt, med masse dekksplass og gode egenskaper i sjøen. Den passer veldig bra som fritidsbåt, eller til bruk i industrien, og den skal tåle det meste du utsetter den for.

 

Les mer

SKARSVAAG 22B

En modifikasjon av vår mest populære modell med mulighet til å åpne baugen: SKARSVAAG 22B. Bortsett fra at baugen kan åpnes, er spesifikasjonene akkurat de samme som for SKARSVAAG 22.

 

Les mer

SKARSVAAG 23 konsoll

SKARSVAAG 23 med konsoll er en modell spesielt utviklet for proff-markedet men passer også godt som fritidsbåt. Båten leveres enten med konsoll lik som på vår modell "SKARSVAAG 22/22B" . SKARSVAAG 23 har et robust og stødig skrog. De rette skrogsidene tillater at man kan stå plassert trygt og komfortabelt helt ut mot rekka, eksempelvis ved fiske, og det gir samtidig et dekksareal som er større enn hos de fleste sammenlignbare modeller.

Les mer

SKARSVAAG 23 Styrehus

SKARSVAAG 23 med styrehus er en modell spesielt utviklet for proff-markedet men passer også godt som fritidsbåt. Båten leveres med glassfiber styrehus som monteres på gummilabber for best mulig komfort. Styrehuset har sitteplass til 4 voksene personer. SKARSVAAG 23 har et robust og stødig skrog. De rette skrogsidene tillater at man kan stå plassert trygt og komfortabelt helt ut mot rekka, eksempelvis ved fiske, og det gir samtidig et dekksareal som er større enn hos de fleste sammenlignbare modeller.

Les mer

SKARSVAAG 26P / 28P

SKARSVAAG 26P / 28P Er en båt der høy marsjfart og sjødyktighet er egenskaper vi har verdsatt høyt. Dette er båten for dere som har ett behov for å flytte dere raskt fra A til B

Les mer

SKARSVAAG 1200

Båten bygges i sjøvannsbestandig og sertifisert aluminium. Styrhuset bygges i glassfiber og plasseres på vibrasjons-dempende materialer (labber) for optimal komfort for fører og passasjerer. Ved å kombinere ett skrog i aluminium med styrhus i glassfiber får vi det beste fra begge verdener.

Les mer

 SKARSVAAG 1400

Dette er vårt nyeste prosjekt. 
Denne båten bygges i kraftig sjøvannsbestandig aluminium. Vi har konstruert et styrhus i aluminium som går helt ut til rekkene på begge sider, og har dør både akter og forut. Styrhuset er plassert på 8 kraftige gummilabber. Dette forhindrer støy og vibrasjoner, noe som gjør at båten blir veldig behagelig. Ergonomi er noe vi legger stor vekt på.

Les mer

FÅ DIN SKARSVAAGBÅT SPESIALBYGD ETTER DINE SPESIFIKASJONER