Facebook Demo

Skarsvåg Boats

1 month 1 week ago

Ny daglig leder

Vi er meget fornøyde med å ha ansatt Heidi Glørstad Nielsen som daglig leder i Skarsvåg Boats. Hun starter i stillingen 1.november. Heidi kommer fra Blått Kompetansesenter, der hun jobber som prosjektleder og rådgiver med fokus på relasjonsbygging, kobling mellom næring og utdanning, forretningsutvikling og nettverk.

Heidi har kompetanse og erfaring vi har bruk for. Hun betegner seg selv som kreativ, systematisk og arbeidsom og det har vi sansen for.

Det er mye spennende i vente for Skarsvåg boats, og vi trenger derfor dyktige medarbeidere som Heidi for å kunne nå de målene vi har satt oss.

Sammen skal vi utvikle Skarsvåg Boats videre. Dette blir spennende!

Skarsvåg Boats

1 month 2 weeks ago

Vår trofaste kunde Åkerblå søker etter Båt og utstyrsansvarlig til å følge opp en stadig voksende flåte. Vi har tidligere levert blant annet 2 stk. Skarsvaag 1200, samt har en Skarsvaag 1300 under bygging for Åkerblå.

Skarsvåg Boats

1 month 2 weeks ago

Skarsvåg Boats

1 month 2 weeks ago

Noen som har funnet et konsolltrekk til styrekonsoll mellom Flatval og Hammarvika for noen uker siden? Tror vi kan ha mistet på en båt da den har blitt fraktet med henger.

Skarsvåg Boats

2 months 3 weeks ago

Vi er heldige som har flinke og engasjerte medarbeidere som Joakim på laget 🙂 Gratulerer med fagbrev 🔧🔩⚙️

Skarsvåg Boats

3 months 1 week ago

Endelig er ventetiden for «NORA» over.

I november leverte vi «NORA» til Nordlaks Opprett. Siden har hun ventet på dette øyeblikket. Nå har Havfarmen «Jostein Albert» ankommet Vesterålen og Nora kan endelig begynne å gjøre det hun er bygd for. Frakte folk og utstyr sikkert og effektivt til og fra Havfarmen!

Vi er stolte over å være en av mange viktige leverandører til dette fantastiske og innovative prosjektet.

Gratulerer til Inge Berg og hans Nordlaks! ⚓️😃

Skarsvåg Boats

3 months 1 week ago

Før helgen ble byggenr. 150, "Emmy Egidius" overlevert til Havforskningsinstituttet i Bergen. Dette er første leveranse av vårt nyeste design Skarsvaag 1000.

Vi takker HI for oppdraget og ønsker lykke til med nybåten⚓️😎

Skarsvåg Boats

3 months 1 week ago

Vår modell Skarsvaag 22B med bauglem kan være et nyttig verktøy med mange bruksområder. Her er noen bilder fra opprydningsarbeidet etter jordskredet ved Alta hvor IUA Vest-Finnmarks «Jompa» har deltatt.

Skarsvåg Boats

3 months 2 weeks ago

Flerbruksbåtene 22B og 800B fra @skarsvag_boats i aksjon! Disse er utstyrt med blandt annet hydraulisk styring fra @seastar_solutions og aluminiumsluker fra @pompanette_companies levert av #inmatech 🚤
.
.
.
#inmatech #båtutstyr #seastarsolutions #dometic #hydraulicsteering #hydraulikk #styring #steering #hydraulic #luker #hatches #bomar #aluminiumboat #aluminium #aluminiumsbåt #workboat #arbeidsbåt #båter #hitrafrøya #visitnorway #madeinnorway #boatsofinstagram #boatsofnorway #producedinnorway #båt #norway

Skarsvåg Boats

3 months 3 weeks ago

Finnmark Maritime’s Skarsvaag 1200 i jobb for Akvaplan-niva i flotte Finnmark!⚓️


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.