Om Skarsvaag Boats AS

Med økende interesse fra kunder i ulike bransjer som eks: forsvaret, oppdrett, havfiske, havbruk, befraktning osv. - er det viktig for oss å ha fullt fokus på å sikre gode løsninger, høy kvalitet og leve opp til våre kunders forventninger. Vi i Skarsvåg Boats AS skal fortsette å utvikle nye produkter og være problemløser for våre kunder. 

Selskapet er i sterk vekst og har nå ca 11 årsverk, hvorav 6 fulltidsansatte, noen deltidsansatte og 3-4 innleide.    

For nyheter, videoer og kommentarer se vår facebookside: https://www.facebook.com/skarsvagboats/

 

Gründer og Daglig Leder

Kai-Egil Skarsvåg - Skarsvåg Boats AS’ gründer går inn som daglig leder inntil videre, og fortsetter som selskapets «problem-løser» og produksjonsleder. Han vil bruke tiden hovedsakelig på idèutvikling og nyskaping, men også være en ressurs i alle anliggender.

 

 

 

 

 

 

TEKNISK TEGNER

Vegard Kristiansen har allerede rukket å bli kjent som en kreativ problemløser og teknisk tegner i Skarsvåg Boats. Han startet hos oss 01.06.16. Vegard er utdannet maskinist ved Trondheim Tekniske Fagskole, og jobbet tidligere på supplybåt for Golden Energy Offshore.

Vegard er født og oppvokst på Frøya. Han har et skarpt øye for gode løsninger og har ansvar for å visualisere enhver tilpasning eller løsninger våre kunder måtte ønske.

 

 

 

 

Om oss

Skarsvåg er spesialister på platearbeide, aluminiumsbåter, mekanisk arbeide, service og vedlikehold . De første båtene fra Skarsvåg ble produsert allerede i 1967. Nå er det andre generasjon som viderefører de stolte tradisjoner – under merkenavnet SKARSVAAG.

 

Vi holder til i nye lokaler på Flatval, Frøya. I et moderne verksted med fasiliteter tilpasset vår produksjon av båter og utstyr. Vårt nye båt-design er bygget på mange års erfaring innen båtbygging og i tett samarbeid med brukere. Designet gir våre båter meget gode sjøegenskaper, bygget for å gi optimal sikkerhet i bruk og har en utforming som gir brukerne en båt med et dekksareal som er av markedets desidert største, båtstørrelsen tatt i betraktning. Rette skrogsider fra dekk til båtripe, gir ikke bare maksimal plass ombord, men god støtte for aktiviteter som stangfiske, fritids- og arbeidsoppgaver over ripe.

 

Vår produksjon og produktutvikling skjer gjerne i tett samarbeide med våre kunder. Våre produkter får gode tilbakemeldinger og står sterkt hos noen av Norges aller største bedrifter innen havbruksnæringen, havfiskeselskaper, sjømatprodusenter og ikke minst kunder innen fritids-segmentet.

 

VÅRE PRODUKTOMRÅDER

BÅTER: SKARSVAAG 22, SKARSVAAG 23, SKARSVAAG 26, SKARSVAAG 1200

PRODUKT-PRODUKSJON: Dødfisk-kar, Avlusnings-kar, Donkraft-stativ m.m.

SERVICE: On-site-service, Motoroverhaling, Sveise-oppdrag m.m.

 

 

 

Se hva andre skriver om oss

Ta kontakt for forespørsel på ditt prosjekt