SKARSVAAG 1200

Båten bygges i sjøvannsbestandig og sertifisert aluminium. Styrhuset bygges i glassfiber og plasseres på vibrasjons-dempende materialer (labber) for optimal komfort for fører og passasjerer. Ved å kombinere ett skrog i aluminium med styrhus i glassfiber får vi det beste fra begge verdener. Skroget tåler påkjenningene en kan forvente ved røff bruk i våre havområder og klima. Styrhuset levert med den komfort og finish glassfiber gir mulighet for.

 

Skarsvåg båt bygger sine båter med tanke på maksimal utnyttelse av innvendig plass, og vi bruker det samme skrogdesignet på alle våre modeller. De rette skrogsidene gir godt dekksareal og høyt lastevolum under dekk, mens V-en i undervannsskroget gir myk gange og minimalt med slag i grov sjø.

 

Skrog leveres lakkert i valgfri farge. Undervannsskrog leveres ferdig bunnsmurt. Vi har valgt å gå for topp kvalitet når det gjelder valg av maskineri, fremdriftssystem, navigasjonsutstyr og tilpasset innredning. Båten bygges etter «Nordisk Båtstandard for yrkesbåter under 15 meter».

Standard utstyr 

Båten bygges i sjøvannsbestandig og sertifisert aluminium. Styrhuset bygges i glassfiber og plasseres på vibrasjonsdempende labber for optimal komfort for fører og passasjerer. 

 

Styrhus. Motor og fremdrift. Diesel. Hydraulikk. Styring. Trim/stabilisator. Baugthruster. Elektrisk anlegg. Navigasjon/elektronikk. Stereo og lydanlegg. Defroster/varmeapparat. Spylepumpe. Lensepumper.VVS. Fortøyning. Brannslukking.Redningsutstyr.

Båtens størrelse:

Lengde: 12,00 m (40 fot)

Bredde: 3,36 m

Dypgang:

 

Byggetekniske spesifikasjoner og dimensjoner:

Kjøl og bunn: 7 mm

Skrogsider: 6 mm

Dekk og luker: 5 mm

Styrhus: Glassfiber

FÅ DIN SKARSVAAGBÅT SPESIALBYGD ETTER DINE SPESIFIKASJONER